Wat is de Reisgids Digitaal Leermateriaal?


collecties

Collecties

Verzamelingen van vindplaatsen voor digitaal leermateriaal (bronnen), werkvormen, tools en praktijkvoorbeelden van het gebruik van digitaal leermateriaal (rolmodellen).

didactiek

Handvatten

Handvatten voor het gebruik van digitaal leermateriaal, die je als individuele reis kunt doorlopen. Onze reisleiders, experts op het gebied van digitaal leermateriaal, nemen je mee en helpen je op weg.

boek

Het boek

Deze website is een aanvulling op het boek: de Reisgids Digitaal Leermateriaal. Op deze website vind je alle content digitaal, gelinkt aan bronnen, werkvormen, tools en rolmodellen.

over ons

Over de Reisgids

Het boek en deze website worden verzorgd door de Stichting Reisgids Digitaal Leermateriaal: een particulier initiatief ter bevordering van het gebruik van digitaal lesmateriaal in het onderwijs.

reisleiders

Reisleiders

De content wordt samengesteld en geschreven door experts uit het onderwijs. Ze helpen je graag op weg in jouw ontdekkingstocht.

reisgenoten

Reisgenoten

Dit project wordt gefinancierd door bedrijven en instanties: onze reisgenoten. Deze groep bestaat zowel uit grote spelers op de hardware markt, als spelers op het gebied van digitaal leermateriaal.

-->